Menu a objednávka
Každý den na vás čekají čtyři zcela nové menu. Každý den budou připraveny čtyři fit menu. Váš gurmánský zážitek nastartujte dokonalými polévkami a vyberete si ze široké nabídky hlavních jídel. Vychutnejte si přes poledne naši speciální obědovou nabídku a vše dovezeme k Vám.
Pro maximální dodržení kvality jídel a udržení zajímavé ceny našich produktů je pro nás důležité nakupovat čerstvé a kvalitní produkty. Pro dodržení maximální čerstvosti produktů, ze kterých jsou připravovány Vaše jídla je nutné objednávky provádět minimálně jeden den předem a to do 13:00 hodin.
Objednávky je možno stornovat den předem do 12:00 hodin na telefonním čísle 607 667 188
Objednávky na další týden je možno provádět od čtvrtka od 15:00 do soboty 13:00 hodin
Jídelní lístek platný od 8.8. do 12.8.2022
Vážení zákazníci, jsme nuceni z logistických důvodů přijímat objednávky minimálně od tří (3ks) položek menu. Děkujeme za pochopení.
Pro Vás, naše zákazníky, se snažíme vždy zajistit bezpečný nákup jídla. Je pro nás samozřejmostí prevence, bezpečnost a hygiena. Proto máme přísná preventivní opatření.
Tradiční kuchyně
Menu 1
Pondělí: Kuřecí steak s bavorskou šunkou a hořčicí, šťouchané brambory
polévka: Zeleninová na másle
Úterý: Špikované kuřecí maso s omáčkou z kořenové zeleniny a smetany, vařené brambory
polévka: Hrachová s párkem
Středa: Kuřecí prso plněné hruškou a sušenou švestkou, šťouchané brambory
polévka: Cibulová polévka s bramborem
Čtvrtek: Vepřový řízek, šťouchané brambory s cibulkou
polévka: Kedlubnová
Pátek: V jednom hrnci zapečené kuřecí prso s tymiánovými brambory
polévka: Zeleninový vývar s nudlemi
Menu 2
Pondělí: Bramborový guláš s klobásou, kyselé okurky
polévka: Zeleninová na másle
Úterý: Halušky se zelím a uzeným masem
polévka: Hrachová s párkem
Středa: Čevabčiči, vařené brambory, cibule, hořčice
polévka: Cibulová polévka s bramborem
Čtvrtek: Koprová omáčka s vařenými vejci (2ks), vařené brambory
polévka: Kedlubnová
Pátek: Vepřové kousky na kmíně se žampióny, dušená rýže
polévka: Zeleninový vývar s nudlemi
Menu 3
Pondělí: Pečená řepa s balkánským sýrem, kuřecím steakem, olivovým olejem a česnekem
polévka: Zeleninová na másle
Úterý: 300g Šišky s mákem přelité máslem a čokoládou, sypané cukrem
polévka: Hrachová s párkem
Středa: Čerstvý salátek s grilovaným sýrem a dresinkem, toast
polévka: Cibulová polévka s bramborem
Čtvrtek: Kuřecí játra na turecký způsob (červená paprika, sojová omáčka, worcestr, česnek, citrónová šťáva, med), farmářské hranolky
polévka: Kedlubnová
Pátek: Špagety aglio olio se sušenými rajčaty a česnekem
polévka: Zeleninový vývar s nudlemi
Rybí menu a Fit menu bez mouky
Rybí menu
Rybí týdenní menu
Menu 4 Týdenní Fit menu, bez mouky
Jemně pikantní kuřecí steak přelitý omáčkou z červeného kari, šťouchané brambory, polévka stejná jako Menu 1,2,3
FIT Menu
Fit 1
Tradiční receptura
150g – César salát s filírovaným kuřecím prsem sypaný parmazánem, toust
Fit 2
Moderní gastronomie
150g – César salát s filírovaným kuřecím prsem sypaný parmazánem, toust+ polévka dle denní nabídky
Fit 3
Moderní gastronomie
150g Kuřecí prso na grilu, pečená řepa s olivovým olejem a česnekem
Fit 4
Moderní gastronomie
150g Kuřecí prso na grilu, pečená řepa s olivovým olejem a česnekem + polévka dle denní nabídky
Tortilly
Tortilla 1
s kuřecím masem a americkým dresingem (majonéza, kečup, cibule, vinný ocet, koření)
150g – kuřecí kousky na grilu, americký dresing, rajče, paprika, okurek, salát
Tortilla 2
s kuřecím masem a americkým dresingem (majonéza, kečup, cibule, vinný ocet, koření) + polévka dle denní nabídky
150g – kuřecí kousky na grilu, americký dresing, rajče, paprika, okurek, salát
Tortilla 3
s vepřovým masem gyrosem a bylinkovým jogurtovým dresingem (česnek, křen, petržel, bazalka, pepř)
150g – vepřové maso, ledový salát, rajčata, okurka, paprika, česnek, dresing
Tortilla 4
s vepřovým masem gyrosem a bylinkovým jogurtovým dresingem (česnek, křen, petržel, bazalka, pepř) + polévka dle denní nabídky
150g – vepřové maso, ledový salát, rajčata, okurka, paprika, česnek, dresing
Bagety a salátky k menu
Bageta s miniřízečky kuřecí
Bageta s filírovanými kuřecími prsíčky na rozmarýnu (nebo se žampiony)
Salátek k menu (mrkvový s ananasem)
Mrkvový salátek s ananasem
Salátek k menu (okurkový)
Okurkový salátek
košík je prázdný
Váha masa před tepelnou úpravou je 150g.
ALERGENY V PŘIPRAVOVANÝCH JÍDLECH
Budeme se snažit minimalizovat alergeny v připravovaných jídlech. Ale musíme a zároveň chceme mít jídlo na velmi kvalitní úrovní a to se bez některých ingrediencí prostě nedá. V případě, že Vás přímo neupozorníme, že jídlo neobsahuje alergeny, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU je nutné počítat, že jídlo, které zakoupíte, může obsahovat tyto alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Jádra Podzemnice Olejné, Sójové Boby, Mléko, Skořápkové Plody, Celer, Hořčice, Sezamové Semínko, Oxid Siřičitý a Siřičitany, Vlčí Bob, Měkkýši.